Recensies

Cassandra en Rob

“Het is een huis dat specifiek voor ons is gebouwd! Alles is op maat gemaakt voor ons.”

Marijke en Geert

“Wij wilden leven naar de tuin en dat is ontzettend goed gelukt doordat de pui helemaal open kan. We zijn erg tevreden met gemaakte ruimten.”

Lotte en Edo

“Het Ontwerphuis heeft onze wensen voor een duurzame houten uitbouw op uitstekende wijze vorm gegeven. We zijn heel blij met het resultaat!”

Pauline en Jelle-Frank

“Wij wilden een modern interieur met warme elementen. Het Ontwerphuis heeft ons goed geholpen met het ontwerp, vergunningen en begeleiding van de bouw.”

Corinne en Kees

“Wat de woning speciaal maakt is dat je aan de voorkant van het huis niet verwacht dat deze riante luxe woning zich erachter schuil houdt. We hebben onze eigen “unieke rustige oase” midden in de binnenstad van Haarlem. We hebben een heerlijk huis voorzien van de nodige luxe elementen met voldoende buitenruimte en inpandige parkeerruimte.”

Culcan en Sywert

“Onze woning op IJburg wordt geweldig! We zijn heel blij met de hulp tijdens het maken van alle keuzes in het ontwerpproces. De vergunning is in 1x goed door de welstand gekomen.”
Gedempt Hamerkanaal 165
1021 KP Amsterdam, Nederland
+31 (020) – 723 19 61
KVK-nummer: 59538074
BTW-nummer: NL853538530
Het Ontwerphuis Copyright 2023
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram