Vergunningsvrije uitbouw

In Bussum is een vergunningsvrije uitbouw ontworpen. De uitbouw is voorzien van een glazen achtergevel die volledig weg kan schuiven waardoor de uitbouw een tuinkamer wordt. Door de zij uitbouw is een grotere hal gerealiseerd, deze word volledig benut door opbergruimte.
De keuken is juist op deze positie geplaatst zodat er een mooie zichtlijn van straat tot tuin is.
De badkamer is volledig gerenoveerd. Door het neutrale kleurpallet geeft dit een grote en luxe uitstraling.

Bussum
Woning
2014
150 m2
Renovatie, Uitbreiding en Interieur.
Opgeleverd
Gedempt Hamerkanaal 165
1021 KP Amsterdam, Nederland
+31 (020) – 723 19 61
KVK-nummer: 59538074
BTW-nummer: NL853538530
Het Ontwerphuis Copyright 2024
Gemaak door Raion design
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram