Stadsvilla

Het Ontwerphuis heeft succesvol een villa gerealiseerd op IJburg. Deze prachtige woning is ontworpen met als uitgangspunt een adembenemend uitzicht over het IJ, dat extra wordt benadrukt door een fraaie vide aan het water. Bij het ontwerp stonden licht, lucht en ruimte centraal, waardoor een harmonieuze leefomgeving is gecreëerd.

De gevel van de villa is een opvallend kenmerk, bestaande uit een patroon van metselwerk dat geleidelijk verandert van een zeer open achtergevel naar een meer gesloten voorgevel. Dit slimme ontwerp biedt zowel privacy aan de straatzijde als een optimaal zicht over het water. Het spel van openheid en beslotenheid zorgt voor een uitgebalanceerde ervaring, waar bewoners kunnen genieten van zowel de prachtige omgeving als een gevoel van intimiteit en geborgenheid.

Met de succesvolle realisatie van de villa op IJburg kunnen de bewoners nu genieten van hun droomwoning. Het Ontwerphuis heeft met zorgvuldig ontwerp en oog voor detail een unieke combinatie van esthetiek en functionaliteit gecreëerd. De woning biedt niet alleen een spectaculair uitzicht, maar ook een comfortabele en inspirerende leefomgeving waarin de bewoners zich thuis kunnen voelen.

Amsterdam, Ijburg
Nieuwbouw
2020
220m2
Nieuwbouw
Gerealiseerd
Gedempt Hamerkanaal 165
1021 KP Amsterdam, Nederland
+31 (020) – 723 19 61
KVK-nummer: 59538074
BTW-nummer: NL853538530
Het Ontwerphuis Copyright 2024
Gemaak door Raion design
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram