Huis aan huis

Het Ontwerphuis heeft met veel vakmanschap en oog voor detail gezorgd voor een prachtig eindresultaat op de Reijer Spreistraat in Abcoude. De aanbouw is een harmonieuze combinatie van hout, metaal en grote raampartijen, wat een moderne en stijlvolle uitstraling geeft. Het stoere en robuuste exterieur van het project is naadloos doorgetrokken naar het interieur van de woning, waardoor er een gevoel van eenheid en continuïteit ontstaat.

Een opvallend kenmerk van de aanbouw zijn de robuuste balken die niet alleen de structuur ondersteunen, maar ook een belangrijke designelement vormen. Deze balken lopen door op de wanden en het plafond, waardoor er een visuele verbinding ontstaat tussen de binnen- en buitenruimte. Door te spelen met deze balken, bijvoorbeeld door het gebruik van strategisch geplaatste lichtbronnen of andere verfraaiingen, wordt er een origineel en dynamisch beeld gecreëerd. Deze creatieve benadering zorgt voor een unieke en levendige sfeer in de woning, waarbij elke hoek een interessant visueel element biedt. Het Ontwerphuis heeft met dit project bewezen dat zij in staat zijn om esthetiek en functionaliteit op meesterlijke wijze te combineren.

Abcoude
Verbouwing
2017
106 m2
Verbouwing
Gerealiseerd
Gedempt Hamerkanaal 165
1021 KP Amsterdam, Nederland
+31 (020) – 723 19 61
KVK-nummer: 59538074
BTW-nummer: NL853538530
Het Ontwerphuis Copyright 2023
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram