Panorama uitbouw amsterdam zuid

De panorama aanbouw bestaat uit een vergunde aanbouw van 3 meter die om de bestaande woning heen loopt. De aanbouw en de keuken vormen een panoramische aanbouw. De stijl van de bestaande keuken aanbouw wordt aangehouden en naar de achterzijde overhoeks doorgetrokken.

De indeling van de begane grond grond veranderd licht. De keuken wordt in de aanbouw doorgetrokken met extra kasten en een zitplek met uitzicht op het water. De middenconsole tpv de keuken krijgt een koelvriescombinatie met wijnkast. Het midden deel van de serre blijft een open ruimte met centraal daklicht en grote openslaande pui naar buiten. Het rechter gedeelte van de serre wordt een zitkamer met bibliotheek en game/ tv meubel. De ruimte is afsluitbaar t.a.v. geluid. De bijkeuken wordt kleiner gemaakt maar behoud de mogelijkheid tot wassen en drogen. Daarbij wordt een open garderobe toegevoegd.

 

Amsterdam, Nederland
Woning
2015
120 m2
Renovatie, Uitbreiding en Interieur.
Opgeleverd
Gedempt Hamerkanaal 165
1021 KP Amsterdam, Nederland
+31 (020) – 723 19 61
KVK-nummer: 59538074
BTW-nummer: NL853538530
Het Ontwerphuis Copyright 2023
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram