Loft aan de gracht

Deze loft op de Keizersgracht in Amsterdam is een ware parel vanwege zijn hoogwaardige details en unieke ontwerp. Het is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan het creëren van een functionele en stijlvolle leefruimte. Op de eerste verdieping is een blok met verschillende functies geïntegreerd, waardoor elke centimeter optimaal wordt benut. Binnen dit blok bevinden zich opbergruimtes, een prachtige badkamer en zelfs een gezellig slaapgedeelte in de vorm van een bedstee. Dit slimme gebruik van de ruimte zorgt voor een harmonieuze en efficiënte indeling.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze loft is de zwevende trap die leidt naar de woonkamer op de tweede verdieping. Deze trap is niet alleen een functioneel element, maar ook een prachtig architectonisch detail dat de ruimte een gevoel van lichtheid en elegantie geeft. Het zwevende ontwerp creëert een gevoel van openheid en laat het natuurlijke licht vrij door de ruimte stromen, waardoor een uitnodigende en ruime sfeer ontstaat.

De woonkamer zelf is een oase van comfort en moderniteit. Met zijn eigentijdse meubels, zorgvuldig gekozen decoratieve accenten en grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de historische Keizersgracht, straalt deze ruimte een tijdloze charme uit. Het bureau, strategisch geplaatst langs de gevel, maximaliseert de beschikbare lengte en creëert een inspirerende werkplek met overvloedige natuurlijke verlichting.

Amsterdam, centrum
Loft
2017
130 m2
Verbouwing
Gerealiseerd
Gedempt Hamerkanaal 165
1021 KP Amsterdam, Nederland
+31 (020) – 723 19 61
KVK-nummer: 59538074
BTW-nummer: NL853538530
Het Ontwerphuis Copyright 2024
Gemaak door Raion design
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram