Interne verbouwing van 19e eeuws pand

Het Ontwerphuis heeft met succes een interne verbouwing uitgevoerd in dit 19e-eeuwse pand in Amsterdam. Door het gebruik van moderne en traditionele materialen straalt de woning een tijdloze en harmonieuze uitstraling uit. Het streven van Het ontwerphuis naar een optimale indeling en natuurlijke lichtinval komt duidelijk tot uiting in het ontwerp. Bij de keuken is bijvoorbeeld een beloopbaar daklicht geïnstalleerd, waardoor het daglicht op een unieke manier de ruimte kan binnendringen. Daarnaast is er een brede glaspui geplaatst, die niet alleen zorgt voor een prachtig uitzicht op de omgeving, maar ook zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

Een bijzonder kenmerk van de woning zijn de 'zwevende' trappen die als een kunstroute door het huis lopen. Deze trappen zijn niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger in het interieur. Ze geven een gevoel van lichtheid en creëren een interessant visueel element dat de aandacht trekt. Het Ontwerphuis heeft met deze creatieve toevoeging een unieke en eigentijdse touch aan het interieur gegeven, waardoor het pand een gevoel van kunstzinnigheid en originaliteit uitstraalt. Het samenspel tussen de moderne en traditionele elementen, gecombineerd met de aandacht voor indeling en licht, maken van deze woning een geslaagd project waarin oud en nieuw naadloos samenkomen.

Amsterdam, oud-west
Interne verbouwing
2017
300m2
Verbouwing
Gerealiseerd
Gedempt Hamerkanaal 165
1021 KP Amsterdam, Nederland
+31 (020) – 723 19 61
KVK-nummer: 59538074
BTW-nummer: NL853538530
Het Ontwerphuis Copyright 2023
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram