Het speelhuis

In het hart van de stad Haarlem heeft een voormalige autogarage plaatsgemaakt voor een uniek speelhuis dat is getransformeerd tot een prachtige woning. De transformatie heeft geleid tot een creatieve en eigentijdse leefruimte waarbij de oorspronkelijke kenmerken van de garage zijn behouden en geïntegreerd in het ontwerp. Het speelhuis heeft een innovatieve indeling met een centrale patio die dient als verbinding tussen verschillende functies. Rondom de patio's zijn verschillende ruimtes gecreëerd, zoals een open keuken en een ruime living, eetruimten en slaapruimten, waardoor een naadloze overgang tussen binnen en buiten ontstaat.

Wat dit speelhuis echt uniek maakt, is de speelse inrichting en de aanwezigheid van verschillende spel-elementen. Denk aan ringen en een bok waar kinderen en volwassenen zich kunnen uitleven, evenals klim- en klauterelementen die de verbeelding stimuleren en voor uren speelplezier zorgen. Deze interactieve elementen creëren een dynamische omgeving waarin beweging en avontuur centraal staan.

Een open trap leidt naar de bovenverdieping van het speelhuis, waar een verrassend dakterras te vinden is. Het interieur van de woning is zorgvuldig samengesteld met een combinatie van comfortabele meubels en designelementen. Het resultaat is een samensmelting van stijl en functionaliteit die de moderne uitstraling van het speelhuis versterkt.

Dit speelhuis, met zijn transformatie van autogarage naar woning, is een levendig en inspirerend voorbeeld van hoe creativiteit en verbeelding een unieke leefruimte kunnen creëren. Het biedt een speelse en interactieve omgeving waarin zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van het plezier en de vrijheid om te spelen.

Haarlem
Verbouwing
2016
180m2
Tranformatie garage
Gerealiseerd
Gedempt Hamerkanaal 165
1021 KP Amsterdam, Nederland
+31 (020) – 723 19 61
KVK-nummer: 59538074
BTW-nummer: NL853538530
Het Ontwerphuis Copyright 2024
Gemaak door Raion design
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram