Eigentijdse rietgedekte villa

De eigentijdse rietgedekte villa is gelegen in het pittoreske Laren en vormt een harmonieuze integratie in de omgeving. Met zijn wit gestucte wanden straalt het hoofdgebouw een tijdloze elegantie uit. Achter het hoofdgebouw bevindt zich een kleinere, gedraaide garage die via een modern tussenlid met een stalen dak verbonden is.

De ruimtelijke beleving van het huis is even indrukwekkend als veelzijdig. Hoewel het een groot huis is, creëert het slimme ontwerp gezellige en geborgen plekken. Binnenin worden warme houtaccenten gebruikt om een uitnodigende sfeer te creëren die naadloos overvloeit naar buiten.

Luxe stalen puien zorgen voor een naadloze overgang tussen de binnen- en buitenruimtes, waardoor de villa optimaal gebruikmaakt van het omliggende landschap. Binnenin is er een gietvloer die een moderne en strakke uitstraling geeft, terwijl een fraaie houten trap een opvallend architecturaal element vormt.

De materialisatie van het interieur is zorgvuldig doordacht. De kasten en badkamer zijn met oog voor detail ontworpen en doorgestyled, wat zorgt voor een samenhangend geheel. Het gebruik van hoogwaardige materialen en afwerkingen benadrukt de luxe uitstraling van de villa.

Kortom, deze eigentijdse rietgedekte villa combineert een esthetisch ontwerp met een slimme ruimtelijke indeling en hoogwaardige materialen, waardoor het een perfecte mix is van moderne luxe en tijdloze elegantie.

Almere
Nieuwbouw
2021
200 m2
Villa
Voor Ontwerp
Gedempt Hamerkanaal 165
1021 KP Amsterdam, Nederland
+31 (020) – 723 19 61
KVK-nummer: 59538074
BTW-nummer: NL853538530
Het Ontwerphuis Copyright 2023
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram