Boutique Hotel Haarlem

Het monument in Haarlem, dat in 1867 werd opgericht, heeft onlangs een opmerkelijke transformatie ondergaan. Het historische gebouw is succesvol getransformeerd tot een elegant boetiekhotel, compleet met een sfeervolle koffiebar op de begane grond. De renovatie heeft niet alleen de oude glorie van het monument hersteld, maar heeft ook moderne voorzieningen toegevoegd om aan de hedendaagse behoeften van de gasten te voldoen.

Met zijn rijke geschiedenis en prachtige architectuur, waaronder kenmerkende elementen zoals een metselwerk gevel met een gepleisterde plint, straalt het hotel een unieke en betoverende sfeer uit die bezoekers direct in de authentieke charme van Haarlem onderdompelt. Gasten kunnen nu genieten van een perfecte combinatie van historische allure en moderne luxe die het hotel te bieden heeft.

Voorafgaand aan de transformatie van het monument is er zorgvuldig ontwerpwerk verricht en is er afstemming geweest met de gemeente, stedenbouw en welstandscommissie. Het Ontwerphuis heeft zich ingezet om het ontwerp tot stand te brengen en de benodigde vergunningen te verkrijgen.

Het proces van het ontwerp en de vergunningsaanvraag omvatte gedetailleerd overleg met de betrokken instanties om ervoor te zorgen dat de renovatie voldeed aan de vereiste bouwvoorschriften en harmonieerde met de omgeving. Dankzij de inspanningen van Het Ontwerphuis is er een evenwicht gevonden tussen het behoud van de historische kenmerken van het monument en het toevoegen van eigentijdse elementen die voldoen aan de behoeften van een modern boetiekhotel.

Haarlem
Verbouwing
2018
160 m2
Verbouwing
Gerealiseerd
Gedempt Hamerkanaal 165
1021 KP Amsterdam, Nederland
+31 (020) – 723 19 61
KVK-nummer: 59538074
BTW-nummer: NL853538530
Het Ontwerphuis Copyright 2023
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram