Wonen in de natuur

Deze duurzame nieuwbouwwoning is een voorbeeld van een circulaire woning die perfect opgaat in de natuurlijke omgeving. Het ontwerp zorgt ervoor dat het landschap naadloos overgaat in het dak, waardoor de woning harmonieus opgaat in zijn omgeving. Bovendien is de woning natuurinclusief, waardoor het een gastvrije plek is voor flora en fauna.

Op het gebied van energie is de woning voorzien van een innovatief en duurzaam energieconcept. Een bodemwarmtepomp en vloerverwarming zorgen voor efficiënte verwarming, terwijl zonnepanelen duurzame elektriciteit opwekken. Dankzij de dikke isolatie van het dakpakket is het energieverbruik minimaal, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Voor de bouw van deze woning zijn biobased materialen gebruikt, zoals Larikshout. Deze materialen zijn hernieuwbaar en hebben een lagere milieubelasting dan traditionele bouwmaterialen. Hierdoor draagt de woning bij aan een duurzame en gezonde leefomgeving. Kortom, deze duurzame nieuwbouwwoning is een prachtig voorbeeld van hoe we in harmonie met de natuur kunnen wonen.

Norg
Dienstwoning, Beheerkantoor, Informatiecentrum
2018
450 m2
Nieuwbouw
Gerealisereerd
Gedempt Hamerkanaal 165
1021 KP Amsterdam, Nederland
+31 (020) – 723 19 61
KVK-nummer: 59538074
BTW-nummer: NL853538530
Het Ontwerphuis Copyright 2023
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram