Villa Barneveld

Villa Barneveld

 

Huis B is gelegen in een nieuwbouw wijk ten zuiden van Barneveld, enkele minuten op de fiets vanaf van dorpscentrum. Een strook van het landschap tussen bestaande bebouwing en de nieuwbouw wijk wordt getransformeerd tot een groen park. Het zuiden van de wijk heeft uitzicht over grote groene velden. De kavel bevindt zich op een hoek, aan de rand, van de wijk.

De client zocht naar een maximale oppervlakte op de begane grond en een ruimtelijk concept. Hiervoor hebben wij een aantal varianten bedacht die inzichtelijk maken hoe ze met de ruimte om kunnen gaan. Maximale ruimte is interessant en de mogelijkheid om ruimte te definieren is gewenst voor de intimiteit van de ruimte. Gezocht is naar de relatie tussen beide kwaliteiten. De vloeren zijn verbonden door een grote vide.

Programma: Vrijstaande woning met een open woonruimte, een master slaapkamer en vier slaapkamers voor kinderen.
Locatie: Barneveld, Nederland
Type: Vrijstaande woning
Jaar: 2015
Oppervlakte: 350 m2
Categorieën: woonvilla, luxe, natuur.
Status: in uitvoering

 


2

Skills

Posted on

30 November 2015