Moderne verbouwing jaren 30 woning
Haarlem

De standaard jaren 30 woning is vergroot met een vergunningsvrije aanbouw aan de achter en zijkant. De gehele woning is heringedeeld waardoor een centrale kern met trap en toilet ontstaat. Lange zichtlijnen opstaan waardoor de originele kenmerken van de doorzond woning nog herkenbaar blijven. Ter plaatse van de entree is een kast ontworpen die doorloopt in de keuken. Daardoor krijgt de woning een lange zichtlijn vanaf de voordeur tot in de tuin. In de achtergevel is een vouwpui van aluminium gerealiseerd. Hierdoor ontstaat een interactie tussen de tuin en de woning. Daarbij is de keuken als middelpunt gemaakt, waardoor een grote leefkeuken ontstaat.

Locatie: Haarlem, Nederland
Type: Jaren 30 woning
Jaar: 2017
Oppervlakte: 200 m2
Categorieën: Verbouwing
Status: Opgeleverd