Architect verbouwing

Wilt u een architect voor uw verbouwing in de hand nemen? Een zeer raadzame keuze. Niet iedereen maakt de overweging om een architect bij de verbouwing van een woning aan te nemen, toch biedt dit wel degelijk zeer grote voordelen. Denk er alleen al aan om te weten te komen welke muren dragend zijn zodat er geen bouwval van uw huis of villa wordt gemaakt. Maar ook op het gebied van vergunningen, het ontwerp van een uitbouw en esthetische begeleiding is het inschakelen van een architect een wijs besluit.

Architect bij verbouwing woning

Als architectenbureau in Amsterdam, Haarlem en Naarden werken wij dagelijks aan ontwerp- en verbouwingsprojecten. Elk project is uniek. En daar handelen wij ook naar. Schakelt u onze architect in voor de verbouwing van uw woning, dan zult u ervaren dat maatwerk standaard is. Onze architect gaat namelijk graag samen met u op zoek naar de optimale oplossing voor uw woning verbouwing. Zo zorgt Het Ontwerphuis voor kwalitatieve verbouwingen.

Esthetische begeleiding

Tijdens een woning verbouwing zorgt onze architect voor esthetische begeleiding zodat er na afloop geen teleurstellingen kunnen ontstaan. Door bouwvergaderingen, tussentijds overleg en eventueel extra tekenwerk wordt ondoelmatige communicatie met de aannemer voorkomen. Zo heeft u te allen tijde zicht op de vorderingen van uw gewenste verbouwing. Met het inschakelen van onze architect bij de verbouwing bent u dan ook niet alleen verzekerd van maatwerk, ook houdt u overzicht en controle vanaf het ontwerp tot de realisatie.

Verbouwing architect voorbeelden

Om u inzicht te geven en eventueel inspiratie op te laten doen voor uw eigen verbouwing, hebben wij onderstaand een aantal verbouwingsprojecten toegevoegd. Van badkamers tot keukens, allen met dezelfde visie: het creëren van een eigen identiteit en sfeer van uw woning zodat er een echte ‘thuis’ van wordt gemaakt. Wilt u ook de mogelijkheden met ons bespreken voor uw woning verbouwing in de omgeving van Amsterdam, Haarlem en Naarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren een verbouwing op maat.
020-7231961