Architect Amsterdam

Op zoek naar een architect in Amsterdam voor uw villa of een Ontwerp voor uw luxe verbouwing? Dan bent u bij Het Ontwerphuis, ook bekend als: Architect Amsterdam op het juiste adres. Onze architecten helpen graag bij het realiseren van uw droomhuis. Wij zijn uw partner bij verbouw- en nieuwbouwprojecten. U kunt hierbij denken aan het optimaliseren van de huidige indeling van de woning of complete nieuwbouw. Wij richten ons vooral op het ontwerpen van woningen en luxe verbouwingen voor particulieren. Het Ontwerphuis is uw architect in Amsterdam. Neem voor vragen contact met ons op of vul het contactformulier zodat we de ontwerpmogelijkheden voor uw verbouw- of nieuwbouwproject kunnen bespreken.

Ontwerpprocedure architect Amsterdam

Hoe ziet de ontwerpprocedure bij ons eruit? In de eerste plaats gaat het natuurlijk om het ontwerp zelf. Op basis van uw programma van eisen (PVE) schetsen wij drie opties voor de villa, nieuwbouwhuis of bestaande woning. Zo heeft u een ruime keuze om te zien welke mogelijkheden u heeft met uw woonruimte in Amsterdam. De architect maakt dit zo inzichtelijk mogelijk. Vervolgens zal in overleg tussen u en de architect worden besloten welk ontwerp gekozen zal worden. Dit om uw ideale ontwerp voor de woning, villa of verbouwing vast te leggen. Ons complete team van architecten, bouwkundigen, interieur-architecten en stylisten helpt u graag bij deze keuze. Wij leveren een prachtig nieuw ontwerp voor uw woonwensen!

3D visualisatie & virtual reality

Bij het ontwerpen kan het soms lastig zijn in te zien hoe een bepaalde woning in het echt eruit zal zien. Daarom maakt het Ontwerphuis voor u een 3D visualisatie. Op deze manier hoeft u niet te wachten tot het daadwerkelijk gebouwd is, maar kunt u al meteen zien hoe het zal worden. De architect maakt voor u een 3D artist impression van het interieur en/of exterieur. Ook wordt er een 3D lichtplan van het daglicht en verlichting gemaakt. Daarnaast is het sinds kort mogelijk via Virtual Reality door het ontwerp heen te lopen. Op die manier kunt u zien of de juiste materialen in de woning zullen worden gebruikt, en of de indeling compleet naar uw wens is.

Begeleiding in het verdere traject

Het Ontwerphuis helpt u niet alleen bij het ontwerp van uw villa, nieuwbouwproject of huis. Ook tijdens het bouwen van de villa of de verbouw van uw bestaande woonhuis zorgt het Ontwerphuis dat geen detail over het hoofd wordt gezien. Zo bekijken wij welke vergunningen er nodig zijn voor de nieuwbouw of verbouwing. Ook komen er tijdens de bouw vragen op, zowel van de aannemer als van de architect in Amsterdam. In de loop van het traject vindt er dus ook esthetische begeleiding plaats, in de vorm van bouwvergaderingen, telefonisch advies en extra bouwtekeningen. Vele zaken waar grote aandacht bij is vereist. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij u hier van gedegen advies voorzien. Neem contact op!
020-7231961
Gedempt Hamerkanaal 165
1021 KP Amsterdam, Nederland
+31 (020) – 723 19 61
KVK-nummer: 59538074
BTW-nummer: NL853538530
Het Ontwerphuis Copyright 2023
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram